Home

SC MOLDO REX SRL este una dintre cele mai importante firme de transport din Moldova cu o traditie importanta in domeniu.

gryphynmedia.com

Firma noastra s-a dezvoltat odata cu piata, am investit in echipamente de ultima generatie si in specialisti pentru a putea oferi profesionale de transport in concordanta cu cerintele unei piete aflate in continua dezvoltare. Societatea noastra efectueaza transport de marfa oricand, oriunde , dar nu oricum; calitatea transportului reprezinta o importanta prioritate.
SC MOLDO REX SRL este o firma infiintata in Romania ce are ca principal obiectiv realizarea transportului de marfuri in spatiul Uniunii Europene. Cu un parc auto format din autoutilitare de 3.5 to carosate si cu prelata, putem realiza curse rapide cu un parcurs lunar de 20 000 pana la 25 000 de km in conditii de siguranta. Prin contract sau solicitare directa raspundem promt la comenzile dumneavoastra.
Pentru a ne mentine in topul furnizorilor in industria transporturilor, ne propunem obiective importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe. Dorinta permanenta de inovatie si dezvoltare, investitiile in tehnologiile de ultima ora si respingerea oricarui compromis in ceea ce priveste calitatea ne permit sa va oferim cele mai bune servicii din industria transporturilor.

burghie
creare magazin online promovare site creare site web Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri Butoaie din lemn teren Miroslava devirusare website avocat suceava | Cadastru Suceava | inchirieri Auto Bucuresti infiintari firme Iasi avocat Iasi case lemn rotund creer site web Paris web design Abu Dhabi